Android 7.1 Yolda! | Pc Webim
Ana Sayfa » Teknoloji » Android 7.1 Yolda!
Teknoloji

Android 7.1 Yolda!

Kısa süre önce Android 7.0 Nougat güncellemesi duyurulurken Android 7.1 göründü. Google biraz hızlı gitmiyor mu? Geçtiğimiz günlerde Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak cihazların haberlerini yaparken şimdi ise Android 7.1 görüntülendi.

Kısa süre önce Android 7.0 Nougat güncellemesi duyurulurken Android 7.1 göründü. Google biraz hızlı gitmiyor mu? Geçtiğimiz günlerde Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak cihazların haberlerini yaparken şimdi ise Android 7.1 görüntülendi.

 

Tüm dünyada en çok kullanılan işletim sistemi olan Android kısa süre önce beklediğimiz Android 7.0 Nougat güncellemesini yayınladı. Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 9, Pixel C ve General Mobile 4G cihazlarına gelen güncelleme ile kullanıcılar Nougat deneyimi yaşarken Android 7.1’in sesleri gelmeye başladı.

Android cihazlarınızda oluşan hatayı raporladığımız sisteme baktığımızda Android 7.0 görülürken birde Android 7.1 görüntülendi. Buda demek oluyorki Android 7.1 yakın zamanda gelecek. Bazı kullanıcılar Android 7.1 ‘in Android O olacağını söylese bile biz asla öyle düşünmüyoruz. Çünkü Android 7.1 bence iyileştirme ve hata giderme güncellemesi olarak gelecek. Bir kaçda yeni özellik içerebilir.

Google ne yapmaya çalışıyor. Rakiplerine prim vermemek için çok fazla mı çalışıyor. Aklımıza bir çok soru oluşturan Google eminizki Android Nougat ile beraber bundan sonra çok sağlam bir şekilde güncelleme sunacağı ve her daim yenilikçi bir işletim sistemini kullanıcılarına sunmayı hedeflediğini görüyoruz.

Android 7.1’in ne zaman geleceği belli değil şuan. Ancak Eylül sonu ve Ekim ayı başında  gelebilir. Ne gibi yenilikler gelir bir cevap olmasada bildirim ekranı için bir yenilik geleceği söz konusu.

Yazar hakkında

Harun Akar

12 yıldır editörlük yapan, teknoloji delisi tüm dilleri bilen bir manyaq

Yorum Yap