Arçelik Yetkili Servisleri | Pc Webim
Ana Sayfa » Tanıtım Yazısı » Arçelik Yetkili Servisleri
Tanıtım Yazısı

Arçelik Yetkili Servisleri

Kurucusu Vehbi Koç olan marka Arçelik, küresel bir grup olmayı ve bu grubun organizasyonun bileşenlerinin entegrasyonunun ve optimizasyonunun sağlanmasını hedeflemektedir. Kurumsal sorumluluk bilincinde olan gerçek bir vizyona sahip olan markadır. Çeşitli ürün ve uygulamalarla hızla değişiklik gösteren dünyada daha fazla tüketiciye ulaşılması yenilikçilik özelliklerini gösteren en önemli bulgulardır. Arçelik bugün dünyaya hitap eden ürünleri ile kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Türkiye, Romanya, Rusya, Çin, Güney Afrika, Tayland ve Pakistan olmak üzere 7 ülkede 18 Arçelik üretim tesisi ile hizmetlerini sürdürmektedir. 32 ülkede faaliyet göstermekte olan satış ve pazarlama ofisi organizasyonu ile hizmetlerini kat ve kat arttırmaktadır.

Arçelik Türkiye’de beyaz eşya, ankastre ve klimada yüksek pazar payı ile sektöründe liderliğe devam ediyor. Sektöründe diğer şirketlere oranla en fazla büyüyen şirket olarak geçmektedir. Toplam satışlar dikkate alındığında Avrupa’nın en büyük 3. Beyaz eşya konumunda bulunmaktadır. Romanya ve Güney Afrika’da yer alan pazarların lideri olan markadır. İngiltere, Polonya, Fransa’da sektöründe lider kalmaya devam etmektedir. Çeşitli ülkelerde solo beyaz eşya bakımından birinciliğini korumaktadır. Kurulduğu günden itibaren müşterilerine kolaylık sağlamayı amaç edinen Arçelik kaliteli ürün, üstün satış hizmetleri ve satın alma sonrası yüksek hizmetleri ile sektöründe değişmeyen formülleri ile devam etmektedir. Arçelik bugün ilke haline getirdiği hizmetlerini sunarken müşteri memnuniyeti politikası için Arçelik yetkili servisi oluşturmuştur.

Müşteriler çeşitli mecralardan alışveriş problemlerini anlatabilecekleri ve kolaylıkla hizmet görebilecekleri bir çalışma sistemi ile karşı karşıyadırlar. Bu sayede sorunsuz bir alışveriş, sonsuz bir mutluluk amaçlanmakta ve gerçekleştirilmektedir. Problemler karşısında uygun, adil ve çözümsel cevaplar bulunarak müşteri memnuniyeti gözetilmektedir. Birbirini kontrol eden yapıya sahip olan bir çalışma sistemi ile oluşabilecek problemleri en aza indirgemeyi başarmıştır.* Müşteriler Arçelik çağrı merkezi irtibat hattı ile ürünlerle ilgili danışmak istediklerini, problemlerini ve diğer her şeyi paylaşabilmektedirler. Hizmet değerlendirilmesi süreci içerisinde her türlü probleme çözümler aranmaktadır. Arçelilk teknik servis iletişim bilgilerine https://www.klima-teknik-servis.com/yetkili-servis/arcelik/*web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Müşteri ile ilişkisini satışla birlikte kesmeyen bir marka olarak, müşteri memnuniyeti ilk amaçlardandır.* Hiçbir müşteri üzerinde profil ayrımı yapmaksızın hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

Yazar hakkında

Emirhan BÜLBÜL

Yıllardır internetle haşır neşir, bir şeyler üretmeyi seven, müzik ve teknolojiyle arası iyi bir zat-ı muhterem.

Yorum Yap